צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

פסטה וגרגירי חומוס

יש חומרי גלם שעד לא מצרפים אותם יחד לא יודעים עד כמה הם חברים טובים: פסטה טרייה וגרגרי חומוס בשמנת וחמאה, בתוספת עגבניות שרי צלויות, תרד ורוטב עוקצני הם דוגמה טובה

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 09/02/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

עגבניות שרי

גרגירי חומוס

שמנת

חמאה

עגבניות מיובשות

שמן זית

צלפים

זיתים

לימון כבוש

תרד

עירית

אופן ההכנה:

1 מכינים בצק פסטה (לחצו על הלינק כדי להגיע למתכון). לאחר צינון במקרר – חותכים למשולשים.

2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומסדרים עגבניות שרי בתבנית. מכניסים לצלייה.

3 בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את גרגירי החומוס. לאחר שהם מתרככים, מסננים ומזלפים מלמעלה שמנת וחמאה.

4 משרים את העגבניות המיובשות במים חמים. לאחר מכן משרים בשמן זית. קוצצים.

5 קוצצים את הצלפים והזיתים. מכניסים לבלנדר ביחד עם לימון כבוש ושמן זית.

6 על מחבת חמה מבשלים עלי תרד בחמאה עד לריכוך מוחלט.

7 קוצצים גבעולי עירית.

8 ההגשה: כשהפסטה מוכנה, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

>> מדריך הכנת בצק פסטה בבית
>> מדריך וידאו להכנת פסטה