ניוקי עם כבדי עוף
כיסונים קטנים ורכים של בצק תפוחי אדמה ברוטב כבדי עוף, שמן זית ובצל ירוק
ארקדי דוכין | null
| פורסם 16/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
500 גרם ניוקי
5/6 פרפרים של כבד
חופן בצל ירוק קצוץ דק
2 שיני שום קונפי
יין לבן
שמן זית
שמן קנולה
חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
קמח
אופן ההכנה:
1 מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית.
2 שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים.
3 חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים.
4 מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים.
5 במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב.
6 מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.