ניוקי עם כבדי עוף

כיסונים קטנים ורכים של בצק תפוחי אדמה ברוטב כבדי עוף, שמן זית ובצל ירוק

ארקדי דוכין | null | פורסם 16/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

500 גרם ניוקי

5/6 פרפרים של כבד

חופן בצל ירוק קצוץ דק

2 שיני שום קונפי

יין לבן

שמן זית

שמן קנולה

חמאה

מלח

פלפל שחור גרוס

קמח

אופן ההכנה:

1 מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית.

2 שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים.

3 חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים.

4 מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים.

5 במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב.

6 מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.