צילום׃ none
פרפרי סלמון ספינצ'י
כמו האוכל האיטלקי, טרי, פשוט וטעים להפליא. 12 דק' ויש לכם מנה מעולה, ללא מאמץ.
shanism100 | מתכוני גולשים
| פורסם 15/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
פסטה באיכות טובה מכל סוג שאוהבים.
שמנת לבישול 42%
חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט טרי
עשבי תיבול טריים:
טימין
בזיליקום
אורגנו
סלמון מעושן
תרד
בצל
שום
יין לבן
פרמז'נו מגורדת להגשה.
אופן ההכנה:
מבשלים פסטה 6-7 דק', מסננים, מקררים, בוזקים שמן.
מטגנים קוביות בצל ועשבי תיבול טריים (בזיליקום, טימין, אורגנו) בחמאה עד להזהבה, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות, מזהיבים. מוסיפים 70 גר' קוביות סלמון מעושן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. ממשיכים לטגן, מוסיפים 3 כפות יין לבן, מגרדים בעזרת כף עץ את כל המשקעים מהמחבת.
מוסיפים שמנת לבישול. מצמצמים עד הסמכה.
מוסיפים את הפסטה ומקפיצים עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
מוסיפים עלי תרד טריים, בהקפצה, לפני ההגשה.
אפשר לקשט בפרח סלמון מעושן ועלה תרד טרי.
מגרדים מעל פרמז'נו.