צילום׃ mako אוכל

רוטב עגבניות בטעם של פעם

טעים

forman12 | מתכוני גולשים | פורסם 13/10/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שתי קופסאות קטנות של רסק עגבניות

שתי עגבניות

בצל

שתי שיני שום

ארבעה עלי דפנה

מלח

פלפל

פפריקה

3 כפות שמן זית

1 כפית רוטב טבסקו

מים חמים

חבילת נקניקיות עוף קטנות

אופן ההכנה:

שלב1: חותכים את העגבניות השום והבצל ומטגנים בסיר עם שמן זית וטבסקו עד להשחמת הבצל

שלב2: לאחר שהבצל משחים מוסיפים פפריקה מלח ופלפל(לפי העין)ומטגנים לעוד חמש דקות

שלב3: לאחר מכן מרתיחים מים ושופכים את רסק העגבניות בסיר ולאחר רתיחת המים שופכים לכל קופסא של רסק עגבניות מים ומרוקנים ואז מוסיפים עלי דפנה

שלב4: לאחר מכן מוסיפים קטשופ עד לסמיכות הרצויה

שלב 5: מוסיפים את הרוטב לפסטה ואוכלים