צילום׃ mako אוכל
רוטב עגבניות בטעם של פעם
טעים
forman12 | מתכוני גולשים
| פורסם 13/10/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שתי קופסאות קטנות של רסק עגבניות
שתי עגבניות
בצל
שתי שיני שום
ארבעה עלי דפנה
מלח
פלפל
פפריקה
3 כפות שמן זית
1 כפית רוטב טבסקו
מים חמים
חבילת נקניקיות עוף קטנות
אופן ההכנה:
שלב1: חותכים את העגבניות השום והבצל ומטגנים בסיר עם שמן זית וטבסקו עד להשחמת הבצל
שלב2: לאחר שהבצל משחים מוסיפים פפריקה מלח ופלפל(לפי העין)ומטגנים לעוד חמש דקות
שלב3: לאחר מכן מרתיחים מים ושופכים את רסק העגבניות בסיר ולאחר רתיחת המים שופכים לכל קופסא של רסק עגבניות מים ומרוקנים ואז מוסיפים עלי דפנה
שלב4: לאחר מכן מוסיפים קטשופ עד לסמיכות הרצויה
שלב 5: מוסיפים את הרוטב לפסטה ואוכלים