פסטה בלונז
מתכון האהוב עלי!!
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
חצי שורש סלרי
חצי שורש פטרוזיה
2 גזרים
2 בצל לבן בינוני
גבעול סלרי
8 עגבנית בשלות
גמבה אדומה 1
3 כפות רסק עגבניות
400 בשר בקר רזה( בלי הרבה שומן)
200 גר כבד עוף
שמן קנולה
קוביית חמאה
חצי כוס מים
תבלינים- עלי דפנה
סוכר
זרעי כוסברה
תימין
פלפל אנגלי
רוזמרין
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי חבילה של ספגטי ברילה 7.
אופן ההכנה:
קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות - כמה שיותר קטנות. קוצצים את הבשר והכבד כמה שיותר קטן. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים ירקות לפי הקשיחות, קודם את השורשים, אחרי זה בשר ואז את היקרות הרכים. מוסיפים תבלינים לפי הטעם, רסק עגבניות ואת הכבד. מוסיפים חצי כוס מים לתוך התערובת. לבשל עד לקבלת רוטב אחיד- בין עשר לעשרים דק. במקביל לבשל את הפסטה בהתאם להוראות היצרן ( כתוב על כל אריזה).אחרי הבישול להוסיף חמאה לתוך הפסטה ולערבב. אם אתם שומרים כשרות אז ניתן להחליף בשמן זית. להוציא את הפסטה לצלחת ולשים את הרוטב מעל. בטאבון!