צילום׃  יחסי ציבור

הפאד תאי של האח הגדול

חגיגות הסילבסטר זימנו לדיירי הבית ארוחה משובחת שכולה אוכל אסייתי. קבלו את מנת הדגל של הערב

| מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי | פורסם 02/01/11 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם אטריות אורז שטוחות

6 כפות שמן

3 בצלי שאלוט קצוצים

1 פלפל אדום חריף פרוס

3 שיני שום קצוצות

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

2 כפות סוכר

2 כפות חומץ אורז

2 כפות רוטב דגים

קופסה נבטים

4 כפות בוטנים קלויים

150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

1/2 כוס קוביות חביתה יפנית (לא חובה)

כוס עלי כוסברה

4 בצל ירוק חתוך לרצועות של כ-5 ס"מ

אופן ההכנה:

1 משרים את אטריות האורז במים רותחים כ-1/2 שעה, עד לריכוך מוחלט.

2 שמים בווק 3 כפות שמן ומטגנים את השום, השאלוט והג'ינג'ר כ-2 דקות.

3 מוסיפים את האטריות המסוננות, ממשיכים לטגן כדקה ומעבירים לקערה.

4 מחממים בווק 3 כפות שמן נוספות ומוסיפים את הפלפל החריף והעוף. מטגנים תוך כדי ערבוב.

5 מוסיפים את הסוכר, חומץ האורז, רוטב הדגים, האטריות, הנבטים, הכוסברה והבצל הירוק, ואת החביתה היפנית, אם יש.

6 מוציאים לכלי הגשה ומפזרים מעל בוטנים קצוצים.

>> והנה המתכון של החמין של פרידה