צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

מאפינס ספגטי עם תרד וקשקבל

אם אתם מאותם אנשים שמחפשים מתכונים סופר קלילים ומהירים שמשלבים המון דברים טובים, המאפינס החמודים האלה הם בדיוק מה שחיפשתם: פסטה, תרד וקשקבל שמתאחדים יחד למאפה אחד מיוחד

מיכל מוזס | mako אוכל | פורסם 01/01/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

100 גרם ספגטי

400 גרם תרד חלוט (אפשר קפוא), קצוץ גס

2 ביצים

2 שיני שום, כתושות

50 גרם גבינה בולגרית (או פטה), מפוררת

50 גרם קשקבל (או צ'דר), מגוררת

2 כפות שמיר, קצוץ (או עירית, פטרוזיליה או אורגנו יבש)

מלח

פלפל שחור

30 גרם גבינה קשה

אופן ההכנה:

1 משמנים תבנית שקעים של קאפקייקס.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן ומניחים בצד.

4 מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה הקשה בסוף. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה ומערבבים אותה בעדינות עם שאר המסה. 

5 מעבירים את התערובת לתבנית השקעים, מפזרים מעל את הגבינה הקשה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.

>> בפעם שעברה תקתקנו אטריות אורז עם בשר טחון

>> והנה עוד מתכוני פסטות