צילום׃ חן שוקרון, mako אוכל
בצק לפסטה טרייה
איך מכינים בצק מושלם לפסטה? כזה שאפשר לעשות אתו הכל ולשדך לו רוטב מוצלח שיעטוף אותו מכל הכיוונים. בואו להכין את בצק הפסטה של יונתן רושפלד
יונתן רושפלד | מאסטר שף
| פורסם 26/01/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קילוגרם קמח טיפו 00
8 חלמונים
6 ביצים מידה 2
15 גר' מלח
100 גר' שמן זית
מערבל מזון עם וו לישה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המצרכים במשך 12 דקות במהירות בינונית.
2 מורידים את הבצק למשטח ולשים עד שהבצק חלק לגמרי. מחלקים לכמה חתיכות שצריך ועוטפים בניילון נצמד. שימו לב: אין צורך במים להכנת הבצק ועל כן חשוב לתת לבצק לנוח לפני השימוש.