צילום׃ mako אוכל
פסטה ברילה עם רוטב חמאת שקדים טרדון ושמנת
המתכון מבוסס על מתכון במסעדה שהייתי בצרפת ושאלתי את בעל המסעדה מה המתכון ואני נותן לכם אותה.
שה0000 | מתכוני גולשים
| פורסם 28/02/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כפות חמאת שקדים
500 מ"ל שמנת
10 עלי טרגון קצוצים דק
פסטה פפרדלה של ברילה
ליטר מים.
אופן ההכנה:
1שופכים את השמנת במחבת ומוסיפים לה את חמאת השקדים עד שכל החומרים מתמזגים .
2 מוסיפים את הטרגון לרוטב ומערבבים.
3 שופכים ליטר מים בסיר ומבשלים בתוך המים את הפסטה.
4 לאחר בישול הפסטה מסננים אותה ומניחים בתוך הרוטב ומערבבים.
5 מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים.
6 מניחים את הפסטה על הצלחת .
בתיאבון!