צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פסטה זוקיני ברוטב חמאה ושום
המתכון הזה לפסטה זוקיני ברוטב חמאה, שום ותימין יגרום למצב הרוח שלכם להתרומם בהרמוניה עם התרוממות הטמפרטורות בחוץ. לא מאמינים? תכינו אותה בעצמכם, זה כל כך פשוט
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 20/02/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם פסטה קצרה
4 כפות חמאה
3 זוקיני או קישואים, פרוסים לרצועות דקיקות
2 שיני שום כתושות
4 גבעולי תימין
מלח
פלפל שחור
קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
להגשה: פרמזן
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה.
2 מחממים מחבת רחבה וגדולה עם 2 כפות חמאה ומקפיצים את הזוקיני עם שום, תימין, מלח ופלפל.
3 מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, ומוסיפים 1-2 כפות חמאה.
4 מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.