צילום׃ יחסי ציבור
פסטה ברוטב פסטו
פתרון קל וטעים לארוחת הצהריים של הילדים שהם יכולים להכין גם בעצמם
| פרסקו חצבה
| פורסם 14/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
אופן ההכנה:
1 מכינים ערב קודם ספגטי או פסטה בצורה האהובה על ילדכם לפי הוראות היצרן, ושוטפים במים קרים להפסקת הבישול.2. שומרים בכלי מתאים למיקרוגל ושמים במקרר.3. כשהילדים רעבים הם מוצאים את הכלי מהמקרר ומוסיפים 2-3 כפות פסטו ו-3 כפות קטשופ.4. אם רוצים, מוסיפים גבינה צהובה 9% מגורדת.5. מערבבים הכל ומכניסים ל-2 דקות במיקרוגל.