צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

פסטה ברוטב אפונה ושמן זית

קשה לכם להתניע את השבוע? אנחנו מבינים, גם לנו. הפתרון שלנו: ארוחת ערב אחת מהירה וסופר מנחמת, עם פסטה פרפרים ופסטו שעשוי בכלל מאפונה. תנסו, ותספרו לנו איך היה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 31/10/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חבילת פסטה פרפלה

חבילת אפונה קפואה, מופשרת

חצי כוס שמן זית

3 שיני שום

חצי כוס צנוברים

מלח

פלפל שחור

חצי כוס פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

1 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את האפונה, שמן הזית, השום והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל שחור.

2 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים.

3 מערבבים היטב את הפסטה החמה והפסטו, מקשטים במעט אפונים ומגישים חם עם פרמזן.

>> בשבוע שעבר תקתקנו סלט אטריות ביצים ברוטב חמאת בוטנים

>> והנה עוד מתכוני פסטות