צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

נודלס עם ירקות, ג'ינג'ר ושום

וואו, כמה צבע יש במנה הזאת: כתום גזר, אדום וצהוב של פלפלים, ירוק כהה מהבצל וגם ירוק בהיר של כרוב. ויותר מצבעים יש במנה הזאת טעמים: ג'ינג'ר ושום וצ'ילי - לא להאמין שהכל כולל הכל לא מגיע לחצי שעה עבודה

בת חן דיאמנט | mako אוכל | פורסם 07/11/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם (חבילה) נודלס אטריות אורז מבושלות

לירקות:

2 קוביות ג'ינג'ר קפוא

2 קוביות שום קפוא

קוביית צ'ילי קפוא

קוביית כוסברה קפואה

4 גזרים, חתוכים לג'וליאנים (מקלות דקיקים)

פלפל צהוב, חתוך לרצועות דקות

פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות

חצי כרוב לבן, פרוס דק

חצי חבילת בצל ירוק חתוכה באלכסון (החלק הירוק בלבד)

חבילת נבטים עבים

לרוטב:

12 כפות סויה

6 כפות מירין

2 כפות שמן שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים את הווק. ברגע שהוא מעלה מעט עשן מוסיפים שמן ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר: מתחילים עם שום, ג'ינג'ר, צ'ילי וכוסברה (כחצי דקה), ואז מוסיפים את שאר הירקות לפי הסדר (פרט לבצל ולנבטים), ומקפיצים כ-3 דקות על אש גבוהה.

נודלס ירקות - הכנה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
הווק צריך להיות חם מאוד|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

2 מוסיפים את האטריות לווק עם הירקות ומערבבים כדקה נוספת.

3 מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי הרוטב, מוסיפים לווק ומערבבים. 

4 לפני ההגשה מוסיפים בצל ירוק ונבטים.

נודלס עם שום, ג'ינג'ר וירקות (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
ו... לשולחן!|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל