רביולי תרד
ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות
| חברת שטראוס
| פורסם 19/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
1 חבילת רביולי תרד של שטראוס, מבושל לפי הוראות היצרן
1 גבינת סימפוניה טבעי
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
חופן עלי תרד של שטראוס
10 פטריות חתוכות
2 שיני שום כתושות
כף חמאה
אופן ההכנה:
1 במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כ-3 דקות. 2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את גבינת הסימפוניה ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הרביולי ועלי התרד, מערבבים ומגישים.