רביולי תרד

ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות

| חברת שטראוס | פורסם 19/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

1 חבילת רביולי תרד של שטראוס, מבושל לפי הוראות היצרן

1 גבינת סימפוניה טבעי

1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה

חופן עלי תרד של שטראוס

10 פטריות חתוכות

2 שיני שום כתושות

כף חמאה

אופן ההכנה:

1 במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כ-3 דקות. 2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את גבינת הסימפוניה ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הרביולי ועלי התרד, מערבבים ומגישים.