צילום׃ mako אוכל
רביולי כמהין ברוטב שמנת מוקרם
רביולי שהגיע מגן עדן!
ortalbo | מתכוני גולשים
| פורסם 13/02/14
- זמן עבודהעד שעתיים
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק: 250 גרם קמח לבן
250 גרם קמח דורום
8 חלמונים
4 ביצים
1/4 כפית מלח
למילוי: 200 גרם גבינת פרומעז
2 כפות שמן כמהין
20 גרם גרידת כמהין
רוטב: מעט שמן זית
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס יין לבן
קורט מלח
קורט פלפל
אגוז מוסקט לפי הטעם
1 שן שום כתושה
גבינת גאודה להקרמה
אופן ההכנה:
1 מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את כל החומרים ביחד. לשים בקירור לחצי שעה.
2 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה וקורצים מרובעים בגודל 3 ס"מ על 2 ס"מ.
4 ממלאים את העיגולים, מרטיבים המעט מים בקצוות וסוגרים את הרביולי.
5 מכינים את הרוטב: הרוטב: מחממים מחבת עם מעט שמן זית מוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש קטנה עוד 5 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
6 מפזרים גבינת גאודה מעל להקרמה