צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
פסטה עם פול ירוק, עלים ירוקים ונתחי סלמון
פסטה קלה וטעימה לפי שיטת ההרזיה "דיאטת האושר"
יניב גור אריה | גלריית המומחים
| פורסם 17/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
100 גרם פסטה מאיכות טובה
לרוטב
1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)
100 גרם פילה סלמון חתוך לנתחים
1 עגבנייה גדולה קלופה וקצוצה דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ים, פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
חופן גדול עלי בייבי קצוצים גס
אופציה: כף אחת גבינה צפתית יבשה מגורדת
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן עד לדרגת 'אל דנטה' ומסננים.
2 באותם מי בישול של הפסטה חולטים את הפול הירוק ונתחי הסלמון כ- 3 דקות ומסננים.
3 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, מוסיפים את הפסטה וכ- 2 כפות ממי הבישול ומגישים.