תמונת AVI׃ mako

רביולי במילוי גבינת עזים ובשר טלה ברוטב שמנת ופטריות

בצק מושלם, מילוי מקורי, מנה מופלאה

ניל שטראובר | מאסטר שף | פורסם 03/05/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 3.5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

לבצק:

200 גרם קמח דורום

קורט מלח

2 ביצים

כף שמן זית

למילוי:

100 גרם בשר טלה טחון

כמה עלי פטרוזיליה

15 גרם בהרט (כף וקצת)

6-7 מטבעות גבינת עזים

לרוטב:

שתי פטריות פורטבלו גדולות, חתוכות גס לקוביות

מעט חמאה, לטיגון

מיכל שמנת מתוקה

קורט אגוז מוסקט

גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1 הבצק: שמים את הקמח והמלח בקערת המיקסר ומערבבים קלות. שוברים פנימה את הביצים. מפעילים את המיקסר ותוך שהוא מערבל מוסיפים את שמן הזית. כשמתקבל בצק רך ואחיד מעבירים אותו למקרר לרבע שעה.

2 מרדדים את הבצק (במכונת פסטה – על שלב 3), ויוצרים עיגולים בקוטר כ-15 ס"מ בעזרת כוס.

3 המילוי: טוחנים במעבד מזון את הבשר עם פטרוזיליה והבהרט. מניחים במרכז העיגול מטבע של גבינת עזים, ומעליו גבעה של בשר טלה בגובה כ-2 ס״מ. סוגרים ומהדקים באצבעות רטובות.

4 מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הרביולי 4-6 דקות ומוציאים.

5 הרוטב: מטגנים את פטריות הפורטבלו במעט חמאה עד שהן משחימות. מוסיפים את השמנת, אגוז המוסקט והפרמזן. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.

6 מניחים את הרביולי בצלחת, זולפים את הרוטב ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!