צילום׃ mako אוכל
פסטה ברוטב עגבניות עם סלמון.
מתכון טעים ומיוחד
tamar_bs1 | מתכוני גולשים
| פורסם 09/03/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה סלמון נא
חבילה פסטה פרפרים
4 עגבניות תמר מרוסקות
כף מרק עוף מומסת בכוס מים רותחים
100 גרם רוטב עגבניות מומס בכוס וחצי מים רותחים
בצל קצוץ
שן שום
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כף תבלין אורגנו
אופן ההכנה:
1 משרים את הסלמון במעט שמן זית ולימון בערך כשעה.
2 מבשלים את הפסטה.
3 בסיר ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והשום והעגבניות המרוסקות, מוסיפים את הרוטב עגבניות,מרק העוף, ושאר התבלינים,ומשלים בערך כ-15 שעה עד שהרוטב נהיה סמיך.
4 מוסיפים את הפסטה לרוטב, חותכים את הסלמון לריבועים ומוסיפים לפסטה.