צילום׃ mako אוכל
פסטה ורוטב לבן עם פיטריות וברוקולי
מתכון פשוט להכנה וטעים!
gabyub | מתכוני גולשים
| פורסם 12/03/14
- זמן עבודהעד שעתיים
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
פסטה (עדיף ספגטי מס. 5 מינימום)
לרוטב:
50 גר מחמאה
בצל
כף קמח
פטריות
ברוקולי
שמנת לבישול וחלב
מלח
פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקולי (לא עד הסוף)
מכינים סיר עם מים לספגטי.
מכינים את הרוטב הלבן: מעמיסים את המחמאה יחד עם הבצל והפטריות. מוסיפים את הקמח עד לקבל צבע צהוב. מוסיפים את החלב ואת שמנת ואת הברוקולי.
מבאים לרתיחה , מחבאים את האש ומוסיפים את התבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקת מגורד)
מכינים את הפסטה .
מגישים את הפסטה יחד עם הרוטב, מגרדים גבינה פרמזן טובה
בתאבון!!
אפשר גם לערבב את הפסטה עם הרוטב , לגרד גבינה פרמזן ומכניסים לתנור עד שהגבינה מוזהבת