צילום׃ עודד קרני

פסטה ברוטב עגבניות פלפלים וחצילים

מנה מלאת ניחוחות וטעימים

דוד גול | showchef.co.il | פורסם 30/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת פסטה

1 קופסא עגבניות מרוסקות

1 בצל אדום קצוץ דק.

1 בצל לבן קצוץ דק.

3 יח' פלפלים אדומים

2 חצילים חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק.

1 כפית שום כתוש

1/4 כוס שמן זית

מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר

בזיליקום טרי קצוץ

אופן ההכנה:

1 להכנת הרוטב: מחממים שמן זית , מאדים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים עם 1/2 מכמות השום.2. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ומערבבים.3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.4. מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי אדום גרוס.5. מוסיפים מעט סוכר ( לשם הורדת החמיצות), ואת הבזיליקום הקצוץ.6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים היטב עם הרוטב החם.7. מומלץ להגיש עם פרמזן מגורד.