צילום׃ עודד קרני
פסטה ברוטב עגבניות פלפלים וחצילים
מנה מלאת ניחוחות וטעימים
דוד גול | showchef.co.il
| פורסם 30/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת פסטה
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל אדום קצוץ דק.
1 בצל לבן קצוץ דק.
3 יח' פלפלים אדומים
2 חצילים חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק.
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
בזיליקום טרי קצוץ
אופן ההכנה:
1 להכנת הרוטב: מחממים שמן זית , מאדים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים עם 1/2 מכמות השום.2. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ומערבבים.3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.4. מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי אדום גרוס.5. מוסיפים מעט סוכר ( לשם הורדת החמיצות), ואת הבזיליקום הקצוץ.6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים היטב עם הרוטב החם.7. מומלץ להגיש עם פרמזן מגורד.