פסטת קישואים בריאה וטעימה בטירוף
פסטת קישואים בריאה וטעימה בטירוף
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
- 5 קישואים גדולים פרוסים כחוטים דקים. ** ניתן להשתמש מכשיר חיתוך/ קולפן משונן-julienne peeler / כישרון טבעי ;)
- 3 שיני שום כתושות.
- 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.
- כף פטרוזיליה קצוצה.
- כף קמח שקדים.
- כף שקדים פרוסים.
- חצי כפית שמן קוקוס.
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- קורט מלח. (ניתן להוסיף לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1 ראשית, חותכים את כל הירקות.
2 נוסיף למחבת את השמן קוקוס ולאחר שיתחמם קלות, נוסיף את הקמח שקדים והמלח.
3 לאחר שקבלנו מראה פירורי , נוריד מהאש ונעביר לקערית קטנה.
4 באותה המחבת על אש גבוהה, נוסיף: שמן זית, שום ופתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.
5 נוסיף את הקישואים ונערבב יחד. אין צורך בבישול ארוך מאוד, המטרה היא ערבוב הקישואים עם החומרים וחימום המנה.
6 נוסיף מלח ופלפל, נטעם.. נתאהב, ונערבב שנית (:
7 נוריד מהאש, נסדר בקערה/ צלחת ומעל נפזר את פרורי השקדים שהכנו מראש.