צילום׃ none

תבשיל כוסמת וקינואה

תבשיל חם של כוסמת וקינואה, ניתן לאכול אותו קר בסלט או כתבשיל מחמם ומזין. אוכל מנחם

אסאשפירא | מתכוני גולשים | פורסם 14/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי כוס כוסמת

חצי כוס קינואה

1 בצל סגול

5 שיני שום

2 כפות פפריקה

חצי כפית כורכום

קורט כמון

חצי כפית מלח

חצי כפית צ'ילי יבש

מעט פלפל שחור טחון

עלה דפנה 1

שליש כוס מיץ לימון סחוט טרי

3 כפות שמן זית

1 גזר

אפונה ירוקה

גרגירי חומוס

כרובית.

אופן ההכנה:

קוצצים בצל סגול ומטגנים קלות בסיר עבה

מוסיפים חצי כוס קינואה וחצי כוס כוסמת

מוסיפים את את התבלינים ומערבבים בתנועות קיפול בכף עץ

מוסיפים שום קצוץ ו2.5 כוסות מים רתוחים

מערבבים ומוסיפים גזר חתוך לקוביות, חומוס שעבר השרייה או חומוס קפוא, אני אוהב קפוא, כרובית מפורקת גם העלים שלה קצוצים

מבשלים על אש קטנה 25 דקות

מוסיפים מיץ לימון טרי, מערבבים קלות, מכבים את הסיר ונותנים לו להישאר סגור עוד 10 דקות

מוסיפים אפונה ירוקה טרייה מערבבים ובתיאבון