צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט פסטה מתקתק

מתכון של סלט פסטה קצת אחר. המיונז מוסיף את הטעם המיוחד שלו ומחבר את כל המרכיבים ביחד למנת קיץ מוצלחת, בלי הרבה מאמץ

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 14/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 חבילת פסטה (עדיף מסולסלת)

1 קופסה טונה בשמן (מי שאוהב הרבה טונה יכול לשים שתי קופסאות)

4 כפות מיונז

3 ענפי סלרי, חתוכים דק

1/2 קופסה אננס, חתוך לקוביות

1 פלפל שושקה, פרוס לעיגולים

מלח

מעט שמן צ'ילי (למי שאוהב חריף)

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הטונה מהשמן.

2 מערבבים בקערה טונה, מיונז, סלרי, אננס, פלפל שושקה ומלח.

3 מזלפים כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חובה).

4 מוסיפים את הפסטה לקערה, מערבבים היטב ואוכלים.

* מי שלא אוהב את השילוב המתוק יכול להחליף את האננס והסלרי באפונה וגזר.

* אפשר להוסיף מלמעלה 150 גרם גבינת רוקפור מפוררת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!