צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
ספגטי כדורי בשר
מדי פעם, בין הניסיונות והרצונות לגוון, אנחנו מרגישים צורך לחזור למנה שהיא ניצחון בטוח, כזאת שאין אחד שיתאכזב כשהיא תוגש לשולחן ושכולם רק ירצו ממנה עוד. בראש המנות מהסוג הזה עומדת הספגטי מיטבולס
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 28/08/23
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
לקציצות:
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל, קצוץ דק
3 שיני שום, כתושות
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
שמן זית, לטיגון
לספגטי והרוטב:
חצי חבילת ספגטי
4 שיני שום, פרוסות
שמן זית, לטיגון
קופסת עגבניות מרוסקות (400 גרם)
2 כפות גדושות רסק עגבניות
3 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מתחילים עם הקציצות: מערבבים בשר, בצל, שום וביצה, מתבלים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
2 מטגנים את הקציצות במחבת חמה מאוד עם שמן זית עד להזהבה מכל הכיוונים.
3 מכינים את הרוטב: בסיר נפרד מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק ומים. מבשלים חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
4 מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות.
5 מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מוסיפים לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!