רביולי במילוי גבינות ברוטב שמנת פסטו
מתכון לפסטה במילוי לאבנה, ריקוטה ומוצרלה ברוטב שמנת ועשבי תיבול. מנה עשירה ומשביעה
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
150 גרם קמח לבן (רגיל)
50 גרם קמח חיטת דורום
2 ביצים
רבע כפית מלח
למילוי:
2 כפות לבנה
2 כפות ריקוטה
100 גרם צפתית
75 גרם פטה
125 גרם מוצרלה מגוררת
מלח
לרוטב:
2 צרורות בזיליקום גדולים
מעט צנוברים
מלח ופלפל
שמן זית
4\3 מיכל שמנת לבישול
מעט שום
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2 מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים.
3 מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה.
4 קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים.
5 מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות.
6 שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים.
7 מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום.
8 מגישים את הרביולי עם הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!