פאד-תאי ילדים עם חמאת בוטנים
אטריות אורז עם טעמים שמשחקים בין מלוח למתוק, ובעיקר עם טעם נהדר של בוטנים. ויש גם גיוון למבוגרים
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
200 גרם (1 חבילה) אטריות אורז רחבות
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
100 גרם טופו חתוך לקוביות
3 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן קנולה
2 שיני שום קצוצות דק
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/2 כפית ג’ינג’ר קצוץ דק
2 ביצים טרופות
1/4 כוס רוטב פאד-תאי קנוי או ביתי (המתכון בלינק)
1 כף חמאת בוטנים מדוללת במעט מים
חופן נבטי שעועית
אופן ההכנה:
1 משרים את האטריות כשעה במים כדי לרכך אותן. מים חמים ירככו אותן מהר יותר.
2 משרים את העוף והטופו בסויה ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
3 מחממים ווק עם שמן ומקפיצים שום, בצל סגול וג’ינג’ר. מוסיפים את העוף והטופו ומקפיצים תוך כדי מחיצת המרכיבים לתחתית הווק בעזרת מרית שטוחה.
4 מזיזים את תכולת הווק לדפנות כדי לפנות את המרכז, מוסיפים ביצים ומערבבים אותן עד שהן נהפכות למקושקשת. מוסיפים את האטריות עם מעט מים שיעזרו להן להתרכך.
5 מערבבים רוטב פאד-תאי עם חמאת בוטנים ומוסיפים לווק עם נבטים. מקפיצים 2 דקות לקבלת פאד-תאי בגוון חום אחיד.
גיוון: מבוגרים יאהבו לאכול את המנה עם חצי לימון, בוטנים, כוסברה ובצל ירוק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!