צילום׃ mako אוכל
פסטה ריקוטה וזיתים שחורים.
tamar_bs1 | מתכוני גולשים
| פורסם 25/02/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילה פסטה 500 גרם
250 גרם גבינת ריקוטה במליחות מעודנת
250 גרם שמנת לבישול
כוס וחצי זיתים שחורים מגולענים חתוכים גס
2 שיני שום קצוצות
כף אבקת מרק פטריות מומסת בחצי כוס מים חמים
כפית חוואיג' למרק
כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 בסיר על אש בינונית מכינים את הפסטה.
2 בסיר שני מחממים את הריקוטה עם השמנת , השום, אבקת המרק, החוואיג' והלימון עד שהתערובת מצטמצמת ונהיית חלקה, מוסיפים את הזיתים השחורים מערבבים קצת ומחבים את האש, מוסיפים את הפסטה לרוטב למגישים.