צילום׃ none
פסטה פטריות
לאנשים שאוהבים פטריות, פסטה בתוספת 4 סוגי פטריות ברוטב עדין וקליל.
smadi26 | מתכוני גולשים
| פורסם 27/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם פטוציני (רצוי מבצק פסטה טרי)
5 פטריות שמפיניון
2 פטריות פורטובלו
35פטריות פיופינו
5 פטריות ירדן
30 גרם חמאה
1 כפית תימין
40 מ"ל שמנת מתוקה (2 כפות) 32%
2 כפות מיץ לימון
3 עלי מרווה
מלח
פלפל
1 כף יין לבן לבישול
אופן ההכנה:
1 מבשלים את כל הפטריות ביחד עם החמאה והתימין במחבת ומשחימים את הפטריות עד להזהבה.
2 מוסיפים את הלימון עם השמנת והיין ומבשלים לקבלת מרקם קרמי אך עדין
3 מתבלים במלח ופלפל (לפי הטעם) ומוסיפים את עלי המרווה
4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
5 מסיפים את הפסטה המוכנה ישירות לרוטב ומערבבים קלות.
שיהיה בתאבון