תמונת AVI׃ mako

טורטליני במילוי שאריות תבשיל בשר וירקות שורש

כיסוני פסטה ממולאים בבשר וריקוטה, שוחים ברוטב עגבניות שרי תמר צלויות וזוקיני

בני בן ישראל | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

בצק פסטה

להגשה:

עגבניות שרי תמר

שמן זית

מלח ופלפל

שום

תימין

פרמזן

עלי רוקט

למילוי:

תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)

ריקוטה פרסקה

צנוברים

בזיליקום

לרוטב:

מעט שמן זית

ענף רוזמרין

שן שום

זוקיני, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1 חוצים את עגבניות השרי לאורכן. מטפטפים שמן זית, מתבלים במלח ושום ומפזרים עלי תימין. קולים בגריל כ-15 דקות, עד לחריכה קלה.

2 למלית: מפוררים את הבשר וקוצצים מעט מהגזר המבושל. מוסיפים ריקוטה, צנוברים ובזיליקום.

3 מרדדים בצק פסטה במכונה, קורצים עיגולים, ממלאים במלית ויוצרים טורטליני.

4 מבשלים את הטורטליני במים עד שהם צפים – לא יותר משתי דקות.

5 מטגנים בשמן זית ענף רוזמרין ושן שום, מוציאים ומוסיפים קוביות זוקיני לטיגון קצר של דקה ולא יותר.

6 מוסיפים את הטורטליני ומקפיצים מעט במחבת לערבוב טעמים.

7 מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בעגבניות הצלויות, מתבלים בפרמזן מגורר ועלי רוקט קרועים לפיסות קטנות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!