צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל
פסטה מוקרמת בסיר אחד
גם בשבועות - אף אחד לא צריך לדעת שהמנה העיקרית שמוגשת לשולחן הוכנה בהשקעה של 10 דקות בלבד. כל עוד הטעם הוא מיליון דולר - למי אכפת שהפסטה לא הטריחה אתכם בבישול נפרד? את הזמן שנשאר מוזמנים להשקיע בקינוח
ענת אלישע | אוכל טוב, mako
| פורסם 23/05/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
250 גרם פסטה (איזה שאוהבים)
4 כפות שמן זית
בצל בינוני, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
כף גדושה רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום
קופסת עגבניות קצוצות משומרות
מלח (לפי הטעם)
כפית שטוחה פלפל שחור
600 מ"ל מים רותחים
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת/פרוסה
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים עגבניות שרי, רסק עגבניות, בזיליקום, עגבניות משומרות, מלח ופלפל וערבבים כשתי דקות.
3 מוסיפים את הפסטה והמים הרותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.
4 מבשלים 12-14 דקות (מדי פעם חשוב לערבב).
5 מוסיפים את גבינת המוצרלה, מכסים שוב את הסיר ומכבים את האש.
6 מחכים שהגבינה תותך ומגישים.
בתיאבון!