תמונת AVI׃ mako

פטוצ'יני ברוטב ירקות קיץ

מתכון לפסטה ביתית עם חצילים וקישואים בסגנון איטלקי. מנה קיצית מעולה

רוי ורסנו | מאסטר שף | פורסם 17/05/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפסטה:

150 גרם קמח לבן

50 גרם קמח דורום

2 ביצים

קורט מלח

לרוטב:

בצל חתוך לקוביות גסות

שמן וחמאה, לטיגון

3 שיני שום, קצוצות

גזר חתוך לקוביות גסות

קישוא וחצי, חתוך לקוביות גסות

חצי חציל, פרוס וחתוך לקוביות גסות

2 עגבניות, חתוכות לקוביות גסות

חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה

3 מחטי רוזמרין

2 ענפי תימין, קצוץ

5 עלי אורגנו

תערובת תבלינים איטלקית

להגשה: פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי בצק הפסטה לאיחוד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.

2 מרדדים במכונה לעובי דק וחותכים לפטוצ'יני.

3 לרוטב: מטגנים בצל בחמאה ושמן עד הזהבה ומוסיפים שום. מוסיפים גזר ומטגנים 3-4 דקות. מוסיפים קישואים וחצילים ומטגנים דקה.

4 מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, רוזמרין, תימין, אורגנו וכמות נדיבה של תערובת תבלינים איטלקית ומבשלים עוד דקה.

5 חולטים 3-4 דקות את הפטוצ׳יני במים רותחים, מעבירים לרוטב ומערבבים על האש עוד חצי דקה. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!