צילום׃ עמרי אנדרס צורף
מקרוני וגבינה
מנה מהירה, זולה ומשביעה
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 19/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1/2 חבילת פסטה ספגטיני
70 גרם גבינה צהובה לבחירתכם (מומלץ: פרמזן, צ'דר וגאודה)
3 כפות חלב
2 ליטר מים רותחים
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1 מוזגים את המים הרותחים לסיר בינוני ומוסיפים מלח. 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (7 דקות בדרך כלל). חשוב להקפיד לא לבשל יתר על המידה. 3. במקביל: מגוררים את הגבינות לקערה, מוסיפים את החלב ומערבבים. 4. מסננים את הפסטה ומעבירים בזריזות לקערת הגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד.