צילום׃ עמרי אנדרס צורף
פשטידות פסטה אישיות
מנה זריזה ומנחמת, פחמימתית כמו שצריך וטעימה בטירוף
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 23/06/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
1/2 חבילת פסטה (איזה שבא)
1 עגבנייה
1 כף גבינת סקי
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי סלסלת פטריות שמפיניון
1 שן שום
1 כף שמן זית
מלח
מים לבישול
חופן אגוזי מלך (כדאי, לא חובה)
לפני האפייה: גבינה צהובה לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית.
3 מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים.
4 מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב.
5 מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות.
6 מגישים מבעבע.