צילום׃ עמרי אנדרס צורף
קציצות פתיתים ופסטו
קציצה צמחונית, קלה להכנה, טעימה ומזינה
ברק חורש | יופי של יום
| פורסם 30/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
2 וחצי כוסות פתיתים – מוכנים לאכילה (לאחר בישול)
2 ביצים
3 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
2 וחצי כפות פסטו בזיליקום
1 כף שבבי שקדים (אם יש ילדים קטנים לא להוסיף את השקדים)
מלח, מעט אגוז מוסקט, סומק
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.
2 מחממים מחבת עם שמן.
3 יוצרים "קציצות" שטוחות מהתערובת בעזרת הידיים.
4 מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מקבלות צבע זהוב.
5 מוציאים את הקציצות לנייר מגבת ומגישים אותן חמות.