צילום׃ יונתן בלום, יחסי ציבור
נודלס עם עוף וירקות
מנה אסייתית בסיסית ומעוררת תיאבון, קלה ומהירה להכנה
הדר אליאס | mako
| פורסם 17/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
100 גרם נודלס
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים גדולים פרוסים
חבילת פטריות שמפיניון חצויות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות דבש
2 כפות מים
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1 משרים את קוביות העוף בסויה כחצי שעה.
2 מטגנים את הבצל, וכשהוא מזהיב מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן עד שהוא נחרך מכל הצדדים.
3 מוסיפים את הגזר ואחריו את הפטריות, ומערבבים.
4 מערבבים יחד את רוטב הצ'ילי, הדבש והמים, שופכים על העוף והירקות ומערבבים. מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ומערבבים עם העוף והירקות.