תמונת AVI׃ mako

כיסונים ממולאים בכבש

כיסוני בצק ברוטב פלפלים פיקנטי, עם מילוי בשר כבש מתובל היטב

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 11/03/13 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לבצק:

200 גרם קמח

2 ביצים

מלח

לרוטב:

4-5 שיני שום

פלפל אדום, קצוץ לקוביות קטנות

פלפל צהוב, קצוץ לקוביות קטנות

פלפל ירוק, קצוץ לקוביות קטנות

1 פלפל חריף, קצוץ

מעט שמן לטיגון

2 עגבניות מגורדות

צרור כוסברה, קצוץ

מלח

פלפל שחור

רבע כפית פפריקה

ליטר ציר עוף או בקר

לבשר:

חצי קילו בשר כבש (שוק), חתוך לקוביות

2 עלי דפנה

פלפל אנגלי

3-שיני שום, קצוצות

מעט כוסברה, קצוצה

1 עגבנייה, מגורדת

מלח

פלפל שחור

חופן חמוציות

אופן ההכנה:

1 הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת מרקם אחיד. לשים לכדור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

2 הרוטב: מטגנים את השום ואת כל הפלפלים עד להשחמה.

3 מוסיפים את העגבניות המגורדות והכוסברה. מתבלים ומוסיפים את הציר. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.

4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק וארוך. קורצים עיגולים.

5 הבשר: שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ, מכסים במים ומוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי. מבשלים (בסיר לחץ) כחצי שעה.

6 מוציאים את הבשר וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מערבבים עם השום, הכוסברה והעגבנייה. מוסיפים מלח, פלפל וחמוציות ומערבבים לתערובת אחידה.

7 שמים על כל עיגול בצק קצת מהמילוי, סוגרים לחצי ומחברים את שני הקצוות (לצורת טורטליני). מעבירים לסיר עם הרוטב ומבשלים 10 דקות.

8 מגישים בצלחת עמוקה. אפשר לפזר כוסברה קצוצה טרייה מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!