צילום׃ Johanna Goodyear, Istock
פסטה פפרדלה עם פקאן מסוכר
רצועות פסטה רחבות וארוכות בליווי קראנצ'י ומתקתק של פקאנים מסוכרים
| mako אוכל
| פורסם 06/11/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 שמנת מתוקה
מלח גס
1 זוקיני חתוך לחצי עיגול
עגבניות שרי תמר
פסטו עגבניות מיובשות
עלי תימין
פקאן מסוכר
גבינת פרמזן
מעט שמן זית
פסטה פפרדלה
קרעים של עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את השמנת מתוקה על אש נמוכה עד שמצטמצמת לחצי.
2 מפזרים בתבנית מלח גס ומעל את עגבניות השרי. אופים בין שעתיים לשלוש בחום של 140-150 מעלות עד שהעגבנייה מאבדת את כל נוזליה.
3 טוחנים בבלנדר חלק מעגבניות השרי המיובשות, מוסיפים שמן זית, עד שמתקבל מרקם משחתי.
5 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים זוקיני ועגבניות. מקפיצים דקה ומוסיפים שמנת מתוקה. מוסיפים כף פסטו עגבניות ומצמצמים.
6 מבשלים פסטה פפרדלה כשלוש דקות.
7 מעבירים את הפסטה למחבת, מערבבים.
אופן ההגשה:
מעבירים לצלחת מעל מפזרים תימין, פקאן מסוכר, פרמזן וקרעים של עלי בזיליקום.