צילום׃ דניאל בר און, מאסטר שף

קנלוני במילוי כרובית וברוקולי

קנלוני במילוי עתיר טעים ומכוסה בקרם פרש מהיר הכנה. כל עוד אתם זוכרים למלא את הקנלוני בעזרת שקית זילוף הרע מאחוריכם

מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף | פורסם 23/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כרובית
250 גרם ברוקולי
3 כפות שמן זית
2 פלפל שאטה שלמים
מעט טימין
3 עגבניות
8 פילטים של אנשובי
2 שיני שום
חבילת פסטה קנלוני
כפית חומץ בן יין

לקרם פרש:

מיכל שמנת לבישול
1 כף יוגורט
150 גרם גבינה פרמזן
קורט מלח
פלפל שחור
3 כדורי מוצרלה בופאלו

לקישוט:

עלי בזיליקום טריים וחתוכים דק

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מים רותחים מכניסים את הכרובית והברוקולי למשך עשר דקות. מוציאים ומניחים בצד. שומרים את מי הבישול.

2 בסיר עם שמן זית מכניסים את האנשובי, מקפיצים קלות ומוסיפים פלפל שאטה ועלי טימין. מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומקפיצים במשך כמה דקות. מוסיפים את מי הבישול ששמרנו ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.

3 מכניסים את העגבניות למים רותחים למשך חצי דקה, מוציאים ומקלפים את הקליפות. מוציאים החוצה את לב העגבנייה ולאחר מכן חותכים לקוביות קטנות. מקפיצים את העגבניות, מוסיפים חומץ בן יין את השום עם שמן הזית, מכניסים לווק ומקפיצים לכמה דקות.

4 מועכים את הברוקולי והכרובית ומכניסים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני ומכניסים לתבנית אפייה.

5 מערבבים את השמנת, היוגורט והפרמזן. מוסיפים מלח על התערובת ושופכים על הקנלוני. קורעים את המוצרלה לחתיכיות ומטביעים בכמה מקומות בתוך התערובת. מקשטים בעלי בזיליקום. מכניסים לתנור של 180 מעלות ל-35-40 דקות. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים