צילום׃ none
פנה בקרם אגוזים
קרם אגוזים הוא ההיפך מפסטו, עם אותם חומרים רק שיחס הפוך. קרם עשיר על בסיס אגוזי מלך
vjdhdv12 | מתכוני גולשים
| פורסם 19/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם פנה ברילה
לקרם האגוזים: 200 גרם אגוזי מלך
70-100 גרם גבינת פרמיז'נו רג'נו מגורדת
שמן זית
4-5 עלי בזיליקום
מלח
אופן ההכנה:
לטחון אגוזים עם הבזיליקום, להוסיף מעט מלח וגבינת פרמיז'ן ושמן זית עד לקבלת תערובת משחתית.
לבשל את הפסטה אל דנטה, לשים בקערה את קרם האגוזים ולהוסיף מעט ממי הבישול, עד לקבלת רוטב קרמי. לסנן את הפסטה ולערבב עם הרוטב. להגיש מיד בתוספת פרמיז'ן מגורד.