צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

רביולי פטריות וקרם פטריות וערמונים

השאירו את רגשות האשם בחוץ והתמסרו לחגיגה עשירה ועוטפת של רביולי ביתי ופטריות, לצד קרם פטריות וערמונים שיותיר אתכם מסוחררים

פנינה טורנה | מאסטר שף VIP | פורסם 04/03/15 
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקרם:

בצלצלי שאלוט, קצוצים

שמן זית

חמאה

פטריות פורצ'יני ושמפיניון, קצוצות

ערמונים

ציר בקר

מלח

פלפל

שמנת מתוקה

מעט פרמזן

1 ערמון מסוכר

לרביולי:

בצק לפסטה

בצלצלי שאלוט קצוצים

פטריות שמפיניון קצוצות

פטריות פורצ'יני יבשות שהושרו במים, קצוצות

פטריות פורטובלו קצוצות

שמן זית

יין לבן

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

פרמזן

2 כפות גבינת שמנת

חלמון ביצה

שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 הקרם: במחבת מטגנים בצלי שאלוט קצוצים בשמן זית וחמאה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ואת הערמונים. מוסיפים ציר בקר, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

2 טוחנים במעבד מזון ומחזירים לסיר. מוסיפים שמנת מתוקה ומעט פרמזן. מוזגים לקערה ושמים ערמון מסוכר במרכז.

3 הרביולי: במחבת עמוקה מטגנים את בצלי השאלוט עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מוציאות מים. אחרי שכל המים מתאדים, מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ופרמזן. מבשלים כ-10 דקות נוספים. מניחים בצד לצינון. שומרים חלק מהמלית בצד. מוסיפים לתערובת גבינת שמנת ומערבבים היטב.

4 מרדדים את בצק הרביולי ופותחים אותו במכונת הפסטה. מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חלק אחד על גבי משטח מקומח. במרחק קבוע, מסדרים על הבצק מעיסת הפטריות. מכסים עם הבצק הנוסף.

5 חותכים לריבועים בעזרת סכין וסוגרים את הבצק בלחיצת אצבע וחלמון ביצה.

6 מכניסים את הרביולי לסיר עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהרביולי צף ועוד 5 דקות.

7 מכניסים למחבת עם מעט שאלוט מטוגן ומעט פטריות מטוגנות קצוצות. מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.