צילום׃ דן-יה שוורץ
פסטה בחומץ בלסמי עם עגבניות שרי ובזיליקום
מנה מנצחת שהיא חגיגת טעמים וניחוחות
ישראל אהרוני | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 30/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
500 גרם פסטה פנה
300 גרם עגבניות שרי
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף
רבע כוס שמן זית
5 כפות חומץ בלסמי
חופן בזיליקום טרי
מלח, פלפל
פרמז'ן
אופן ההכנה:
1 מרתיחים מים ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה ומסננים. 2. מחממים במחבת חומץ בלסמי עד רתיחה. מוסיפים את הפסטה ומזגגים כ2-3 דקות. 3. מחממים במחבת שמן, ומטגנים פלפל חריף ושום. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. 4. מערבבים פנימה את הפסטה ומוסיפים את עלי הבזיליקום. 5. מפזרים פרמז'ן ומגישים.