צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
פסטה עם פול ופלפל אדום
מנה מושלמת לארוחת הערב של אמצע השבוע: פסטה בוקטיני עם ירקות מוקפצים - קל, מרענן ובלי הרבה עבודה בכלל. אתם עדיין כאן?
יניב פרטוש תמיר | mako אוכל
| פורסם 09/03/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילה פסטה בוקטיני, מבושלת לפי הוראות היצרן
בצל
3 גבעולי סלרי אמריקאי
פלפל אדום
מעט שמן זית
6 שיני שום, פרוסות
חבילה פול ירוק קפוא
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל שחור גרוס
כף כורכום
1/4 כוס מים
1/4 צרור שמיר טרי
אופן ההכנה:
>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן
1 חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
2 מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום.
3 מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר.
4 מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים.