צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

פסטה עם פול ופלפל אדום

מנה מושלמת לארוחת הערב של אמצע השבוע: פסטה בוקטיני עם ירקות מוקפצים - קל, מרענן ובלי הרבה עבודה בכלל. אתם עדיין כאן?

יניב פרטוש תמיר | mako אוכל | פורסם 09/03/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה פסטה בוקטיני, מבושלת לפי הוראות היצרן

בצל

3 גבעולי סלרי אמריקאי

פלפל אדום

מעט שמן זית

6 שיני שום, פרוסות

חבילה פול ירוק קפוא

מיץ מלימון אחד

מלח

פלפל שחור גרוס

כף כורכום

1/4 כוס מים

1/4 צרור שמיר טרי

אופן ההכנה:

>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן

1 חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
המרכיבים, קצוצים יפה יפה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

2 מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום.

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מוסיפים שפריץ לימון|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

3 מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר.

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מערבבים את הירקות עם הפסטה המוכנה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

4 מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב בולונז