צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פשטידת פסטה וגבינות
מתכון לארוחה משביעה וקלה להכנה עם פסטה, עגבניות וגבינות. 45 דקות וזה מוכן
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 28/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת פסטה
1 מיכל שמנת מתוקה
150 גרם קשקבל מגוררת
150 גרם פרמזן מגוררת
100 גרם צהובה פשוטה מגוררת
2 ביצים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 שיני שום קצוצות
1 כף תימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוס
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.
2 מערבבים בקערה את כל המצרכים, למעט הפסטה. מוסיפים גם את הפסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית פיירקס.
3 מזלפים את שמן הזית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות.
* מומלץ ואף כדאי לאיזון הקלוריות לצרף סלט קטן למנה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!