צילום׃ דן-יה שוורץ בר-אל
תבשיל פסטה עם תפוחי אדמה ונקניקיות
מנה עמוסה ומשביעה רצח, שמכינים תיק-תק משניים וחצי מצרכים
סמדר ווקנין | מאסטר שף
| פורסם 04/11/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
1 חבילה פסטה, רצוי מסולסלת
1בצל
2 תפוחי אדמה בינוניים
2-3 נקניקיות
1 רסק עגבניות בינוני
3 שיני שום כתושות
פפריקה
מלח
פלפל לבן
מעט כמון
מעט שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן.
2 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות קטנות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3 פורסים את הנקניקיות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את השום ומערבבים.
4 מערבבים את רסק העגבניות בכוס מים טוב טוב עם התבלינים, ומוסיפים לסיר.
5 מבשלים דקה, ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. מערבבים, ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא - ממשיכים לבשל עד שהם מתרככים.
6 מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא מתרככת. מוסיפים מים רותחים, אם צריך.
7 מגישים חם.