צילום׃ none
פטוצ'יני ברוטב שמנת ואפונה
מתכון לא קונבנציונאלי לפסטה נימוחה וטעימה שאי אפשר להפסיק לרצות עוד...
doshir114 | מתכוני גולשים
| פורסם 16/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת פסטה
4 כפות שמן זית
2 גבעולי בצל ירוק
300 גר' אפונה
גביע שמנת מתוקה 10% לבישול
50 גר' פרמזן/קשקבל
פטרוזיליה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה, מסננים ושוטפים.
מחממים שמן (אפשר להמיר חלק בחמאה) בסיר קטן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את האפונה ומבשלים תוך ערבוב מידי פעם,
כ 10 דקות. מרסקים בבלנדר מחצית מכמות האפונה.
מחזירים את המחית לסיר הקטן, מוסיפים שמנת מתוקה ומחממים.
מורידים מהאש ומוסיפים קשקבל ופטרוזיליה ומערבבים. יוצקים על הפסטה.