צילום׃ FernandoAH, Istock
פסטה ברוטב עגבניות, שמנת וסלמון
מתכון לפסטה ברוטב רוזה עם קוביות סלומון. חצי שעה וזה מוכן
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 23/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
500 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות
כוס עגבניות מרוסקות, או קופסה של רוטב מוכן לפסטה
8 כפות שמנת 10%
2 ספלים של פסטה מבושלת
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים את קוביות הדג במחבת ומתבלים במלח ופלפל. אין צורך להשתמש בשמן - הדג מספיק שמן בעצמו.
2 מוציאים את הדג ומנקים את המחבת מהשמן. שופכים את העגבניות למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שנוצר רוטב ורדרד (רוזה).
3 מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ואת קוביות הדג, מערבבים ומבשלים הכל יחד עוד 5 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!