צילום׃ על השולחן
פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזים
פסטה ברוטב איטלקי, המבוסס על שמן זית ושום, בגרסה מהירה במיוחד ובתגבור גבינת פטה עיזים. טעים חם או קר
| על השולחן
| פורסם 25/04/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
1 חבילה (500 גרם) ספגטי
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
קליפה מגוררת ומיץ מלימון אחד
4 שיני שום קצוצות דק
1 כפית תערובת תבלינים טוסקנה או אורגנו
120 מ"ל (1/2 כוס) שמן זית
1 גביע (250 גרם) גבינת פטה עזים, מפוררת גס
50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
50 גרם צנוברים
אופן ההכנה:
1 מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.
2 מפזרים מעל פטרוזיליה, קליפת לימון, שום ותערובת תבלינים. יוצקים מיץ לימון ושמן ומערבבים. מוסיפים 3/4 מגבינת הפטה המפוררת ומערבבים קלות בעזרת 2 מזלגות.
3 מפזרים מעל גבינת פרמזן, צנוברים ואת יתרת גבינת הפטה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!