צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה ראגו (בשר מפורק)

מזג אוויר אפרורי הוא תפאורה מושלמת למנה הפסטה הזאת: ארוחה שמתחילה בבישול ארוך וסבלני של נתח בקר, ומסתיימת בצלחת המהממת שלפניכם

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 08/11/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת פסטה (פוזילי או מה שאוהבים)

לראגו:

חצי קילו בשר לצלי (כמו צוואר או כתף), חתוך קוביות ומומלח

שמן זית

בצל, קצוץ

4 שיני שום, קצוצות

ליטר ציר או מים

עגבנייה, קצוצה

חצי צ'ילי טרי

מלח

קורט קינמון

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר את הבצל, השום והבשר עד השחמה.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

3 מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי לפחות, או עד שהבשר רך.

4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

5 מפרקים את הבשר ומחזירים לסיר. מוסיפים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה.

6 מערבבים את התבשיל עם הפסטה ומגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!