צילום׃ Christina Norwood, Istock
ספגטי אלי אוליו
פשוט אך מדוגם: פסטה עם עוף ברוטב חרפרף של שום ושמן זית
רמי סוויסה | עושים חיים וטעים
| פורסם 17/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
5 שיני שום קצוצות
500 גרם ספגטי
2 פלפלים חריפים
50 גרם פטרוזיליה
100 גרם חזה עוף
40 מ"ל שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה למשך 5 דקות, ומסננים.
2 מחממים במחבת שמן, מוסיפים שום, פלפל חריף וחזה עוף ומטגנים קלות.
3 מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים פטרוזיליה ומלח.
4 מקפיצים הכל במהירות ומעבירים לצלחת.
5 אפשר להוסיף גבינת פרמזן מעל.