צילום׃ שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים
פסטה ברוטב שמנת ומיץ גזר
משדרגים את רוטב השמנת המוכר במיץ גזר טרי טרי, שמוסיף לפסטה מתקתקות מושלמת
איילת לטוביץ' | מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים
| פורסם 27/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
½ ק"ג פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן
2 כוסות שמנת מתוקה
½ כוס מיץ גזר טרי (מ-4 גזרים גדולים)
4 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל
קומץ עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
1 שמים במחבת גדולה ועמוקה את כל החומרים, מלבד מהפסטה. מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.
2 מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה–שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה לגמרי.
3 מגישים מיד עם גבינת פרמזן טובה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!