צילום׃ שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים

פסטה ברוטב שמנת ומיץ גזר

משדרגים את רוטב השמנת המוכר במיץ גזר טרי טרי, שמוסיף לפסטה מתקתקות מושלמת

איילת לטוביץ' | מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים | פורסם 27/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

½ ק"ג פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן
2 כוסות שמנת מתוקה
½ כוס מיץ גזר טרי (מ-4 גזרים גדולים)
4 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל
קומץ עלי רוזמרין

אופן ההכנה:

1 שמים במחבת גדולה ועמוקה את כל החומרים, מלבד מהפסטה. מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.

2 מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה–שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה לגמרי.

3 מגישים מיד עם גבינת פרמזן טובה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות